• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Bedrijfsuitje vliegen: een onvergetelijk avontuur

Op zoek naar een inspirerend en onvergetelijk bedrijfsuitje? VlieglesDeal weet als geen ander hoe u uw werknemers een adembenemend avontuur kunt aanbieden, waardoor ze met een voldaan gevoel huiswaarts keren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eerste vliegles of rondvlucht? Welke werknemer kan nu zeggen dat hij met zijn of haar baas in een vliegtuig heeft gevlogen? U kunt de eerste zijn die aan deze wens gehoor geeft!

Vliegles als ontspanning

Een uniek bedrijfsuitje komt de arbeidsrelatie en werksfeer altijd ten goede. Werknemers hebben namelijk waardering nodig in de werkzaamheden die zij voor u verrichten. Hard werken mag worden beloond. Bovendien is een stukje ontspanning belangrijk. Dankzij een vliegles en rondvlucht bindt u werknemers voor langere tijd aan uw bedrijf. VlieglesDeal biedt u een uitgebreid aan van vlieglessen en rondvluchten in Nederland.

Hoe werkt een bedrijfsuitje voor een vliegles?

VlieglesDeal kan een bedrijfsuitje vliegen aanbieden op 4 verschillende vliegvelden in Nederland: Vliegveld Hilversum, Teuge Airport, Lelystad Airport en Rotterdam Airport. Afhankelijk van waar u werkzaam bent in Nederland, kiest u een locatie uit. U plant een datum in bij één van onze vlieginstructeurs en op de afgesproken datum komt u met uw werknemers naar het vliegveld. Een onvergetelijk avontuur is daarmee begonnen! Op Teuge Airport bieden we overigens ook rondvluchten aan.

Waarom u kiest voor VlieglesDeal?

Bij VlieglesDeal staat de veiligheid van u en uw werknemer altijd centraal. Er wordt gelest en gevlogen onder begeleiding van ervaren vlieginstructeurs. U kunt maar liefst 7 dagen in de week bij VlieglesDeal terecht voor een onvergetelijk uitje. De scherpe prijzen van dit bedrijfsuitje maken het extra aantrekkelijk om vlucht bij ons te boeken. Een unieke ervaring om mee te maken en ontzettend leuk om cadeau te doen aan uw werknemers. Het zal de productiviteit op de werkvloer zeker ten goede komen!

Bedrijfsuitje vliegen