• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vliegles vanaf Rotterdam Airport voor 1 leerling en 2 passagiers!

Gemiddelde beoordeling
De vliegles

Voordat je de lucht ingaat, krijg je eerst een uitleg over het vliegen. Zo begrijp je het vliegen, tijdens de vlucht, een stuk beter en kan je ook meteen enkele tips gedurende de vlucht toepassen.
Na de uitleg is het tijd om te gaan vliegen! De piloot zal je zoveel mogelijk zelf laten vliegen, maar geef het gerust aan als je even naar buiten wilt kijken en bijvoorbeeld foto’s wilt maken. Nadat je bent geland volgt er een korte nabespreking.

Het vliegtuig

In de Cessna passen vier mensen. Degene die de vliegles krijgt zit naast de piloot. Op de achterbank is plaats voor twee passagiers. Deze passagiers zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen.
De Cessna is meer dan 50.000 keer gebouwd en dit maakt de Cessna tot het meest succesvolle sportvliegtuig ooit. Dankzij de fijne vliegeigenschappen, de ruime cabine en de vele veiligheidsaspecten is dit hét vierpersoons vliegtuig.

NB: vanaf heden is een vliegles vanaf Rotterdam op maandag helaas niet meer mogelijk.

Het vliegveld

Van de drie vliegvelden waarop VlieglesDeal actief is, kunnen we Rotterdam het meest aanraden. Niet alleen omdat dit ook een luchthaven voor grote Boeings is, maar ook omdat de omgeving zo divers is. Je kunt bijvoorbeeld over de haven van Rotterdam vliegen, de kustlijn volgen en over Den Haag vliegen. Rotterdam is echter duurder dan de andere vliegvelden, wat komt door het hoge landingstarief.

Praktische informatie
Leeftijd leerling: vanaf 10 jaar
Maximale lengte: 200cm
Maximumgewicht: 240kg, verdeeld over maximaal drie personen.
Leeftijd passagiers: vanaf 4 jaar
Aantal personen: 1 leerling én 2 passagiers

Beschikbaarheid

De cadeaubon is één jaar geldig en je kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen.

Op aanvraag: bel of WhatsApp ons.
Beschikbaar in ochtend en middag.

Beoordelingen


4 Wat was deze vlucht prachtig. Mooi genoten van deze stad en de ervaring. Jammer dat het niet om 14:00 kon, maar geen groot probleem.

5 Ik vond het adembenemend. 3 kwartier door de lucht gevlogen. Helaas vloog de tijd ook voorbij, misschien nog maar een keer.

5 Ik woon al heel mijn leven in Rotterdam, maar nu ik het zo van boven heb gezien hou ik alleen nog maar meer van deze stad. Bedankt VlieglesDeal!

5 Leuke middag gehad! Rotterdam eens vanaf boven gezien. Bedankt voor de duidelijke uitleg en jullie kunnen mij terug zien. Over de kust is vliegen is trouwens een aanrader qua route.

4 wij hebben deze vlucht met z'n tweeen gedaan. Was erg mooi om Rotterdam zo te zien. Leuk rustig gekeken naar het uitzicht en onze eigen woonwijk ook nog gezien vanaf boven.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen en reserveren? 1. Vliegles samenstellen: Je kunt de vliegles uitbreiden met een aantal opties, zoals een langere vluchtduur.
2. Gegevens & betaling: Na de betaling ontvang je direct een e-mail met daarin de cadeaubon toegevoegd als bijlage.
3. Gemakkelijk online reserveren: Via de website kan je gemakkelijk online een afspraak inplannen.
Hoelang is de cadeaubon geldig? De cadeaubon is één jaar geldig.
Is het mogelijk om tijdens de vlucht van plek te wisselen? Dit is i.v.m. veiligheidsoverwegingen helaas niet mogelijk.
Mag iedereen meedoen aan de vliegles? We raden het vliegen af voor mensen bij wie de conditie vliegen in een lijntoestel of bijvoorbeeld autorijden niet toelaat. Ook voor hoogzwangere vrouwen is deelname af te raden. Heb je last van wagenziekte of een zwakke maag, geef dit dan vooraf even aan bij de instructeur/piloot zodat er rekening mee kan worden gehouden.
Op welke dagen wordt er gevlogen en vanaf/tot hoe laat? Er wordt van dinsdag t/m zondag gevlogen, van 09:30 tot 18:00.
Wat gebeurt er bij slecht weer? Doorgaans kan er niet gevlogen worden wanneer het zicht minder dan 8 kilometer is, het harder waait dan windkracht 4 à 5 en of wanneer het regenachtig is. Je wordt z.s.m. gebeld indien de vliegles niet door kan gaan, je kan dan gelijk een nieuwe afspraak maken.
Mijn vraag staat hier niet tussen… Je kunt ons gerust bellen op 035-6313081 of mailen naar info@vlieglesdeal.nl.

Omgeving en vliegbereik

Het vliegbereik is ter indicatie.