• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

VlieglesDeal – Geef je droom vleugels

Ik ben Matthijs Tissen, oprichter van VlieglesDeal. Ik ben van jongs af aan al besmet met het luchtvaartvirus. Ruim 400 vluchten, tientallen parachutesprongen en honderden uren parapente/paragliding staan in mijn logboek.
Ik nodig je uit om je eerste vliegles te beleven!


2014 opgericht


3 fantastische vliegvelden


1.000+ vlieglessen per jaar


Persoonlijke service

Ik had het geluk om op te groeien met uitzicht op het prachtige Vliegveld Hilversum. Daar was ik als kind al bijna dagelijks te vinden. Nog voor ik mijn rijbewijs haalde, had ik er al honderden vluchten en tientallen parachutesprongen op zitten. Ik bekostigde dat allemaal van een bijbaantje als vliegtuigpoetser. Ook tijdens het poetsen was mijn passie dus nooit ver weg.

Aan de andere kant van het hek zag ik dagelijks honderden dagjesmensen. Net zo gefascineerd door de techniek en romantiek van het vliegen als ik. Zelden durfde iemand de stap naar, laat staan dóór het hek te maken. Want vliegen is duur, moeilijk en vereist goede ogen, zo hoort iedereen op verjaardagsfeestjes.

Menig avond zag ik de instructeur zuchtend zijn agenda voor de volgende dag dicht slaan: vrijwel leeg.

Die enorme massa achter het hek en een werkloze instructeur – dat beeld is me altijd bij gebleven. Gedreven door mijn passie voor luchtvaart, ben ik mijn kennis van webdesign en e-commerce in gaan zetten om die twee partijen bij elkaar te brengen.

Drie jaar geleden heb ik VlieglesDeal opgericht. Gemakkelijk vergelijken, boeken en duidelijke, lage prijzen stonden centraal. Maar bovenal wilde ik met VlieglesDeal bewijzen dat vliegen voor iedereen bereikbaar is.

In eerste instantie als online promotiekanaal voor vliegles op Vliegveld Hilversum, heeft het VlieglesDeal zich binnen enkele jaren ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van vlieglessen in heel Nederland.

Inmiddels bieden we met ons bedrijf een scala aan verschillende vlieglessen aan op drie vliegvelden in Nederland, ieder met hun eigen unieke beleving en in samenwerking met stuk voor stuk zeer professionele vliegscholen.

Duizenden mensen uit binnen- en buitenland hebben inmiddels via VlieglesDeal hun eerste stap gezet in de wondere wereld van de luchtvaart.

Ik nodig je van harte uit om ook deze eerste stap te zetten. Ontdek zelf waarom al honderd jaar mensen hun leven wijden aan luchtvaart!

Boek uw eerste vliegles

Vlak voor de #landing op #Teuge Airport, een van de leukste vliegvelden voor de kleine #luchtvaart!

Een bericht gedeeld door VlieglesDeal (@vlieglesdeal) op

 

 

De mensen achter VlieglesDeal

Matthijs Tissen

Matthijs Tissen

Oprichter

Sinds zijn jeugd is Matthijs actief vlieger in de breedste zin van het woord: zo heeft hij meer dan 400 vluchten, tientallen parachutesprongen en honderden uren paraglide in zijn logboeken staan. 
Matthijs runt VlieglesDeal samen met een jong en enthousiast team.

Jan-Paul Kreukniet

Jan-Paul

Marketingadviseur

Jan-Paul is expert op het gebied van marketing. Hij is bekwaam in het denken vanuit het perspectief van de klant en helpt deze visie toe te passen op de website. Jan-Paul heeft deze kennis opgedaan door vroeg te beginnen met ondernemen en inmiddels runt hij een succesvol bedrijf.

Ivan Privalov

Ivan Privalov

Programmeur

Ivan verzorgt vanuit Oekraïne het technische gedeelte van de website. Hij zorgt ervoor dat de vouchers binnen enkele seconden verstuurd worden per mail en dat u bijvoorbeeld met iDEAL kan betalen.

Neem contact met ons op

Contactgegevens en openingstijden

Raadpleeg je cadeaubon om een vliegles te reserveren.
Als je nog niet hebt besteld kan je ons bellen om te informeren naar de beschikbaarheid.

035-6228186
06-27192348 (WhatsApp)
info@vlieglesdeal.nl
7 dagen per week
8:00 tot 21:00

Bezoekadres en KvK-gegevens

Mattint B.V., handelend onder de naam VlieglesDeal.

Zocherstraat 137
3067AV Rotterdam
KvK: 69195889
BTW: 857777725B01

Op zoek naar leuke weetjes over vliegvelden? Ga dan naar vliegles.org!