• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vliegles vanaf Vliegveld Teuge

Gemiddelde beoordeling
De vliegles

Voordat je de lucht ingaat, krijg je eerst een uitleg over waarom een vliegtuig eigenlijk vliegt. Naast de theoretische uitleg, wordt een beeld geschetst van hoe de vliegles eruit zal komen te zien.
Hierna is het tijd om te gaan vliegen. Je zult zoveel mogelijk zelf vliegen. Dankzij de theoretische uitleg begrijp je beter wat je aan het doen bent, wel zo handig.
Na de landing ontvang je een luchtdoopcertificaat!

Het vliegveld

Je stijgt op vanaf Teuge International Airport, een fantastisch vliegveld. Op Teuge Airport doet men aan zweefvliegen, motorvliegen én parachutespringen. Een leuk en veelzijdig vliegveld voor de kleine luchtvaart dus. Kom gerust wat eerder om alle activiteiten te kunnen bekijken!

Het vliegtuig

Je kunt kiezen uit twee vliegtuigtypes:
Vliegles voor 1 persoon
De Cessna 152 beschikt over twee zitplaatsen. Naast de piloot is er dus plek voor degene die de vliegles krijgt, de leerling.
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Gewicht: maximaal 95kg
Lengte: 100cm tot 195cm

Vliegles voor 1 persoon met twee plaatsen op de achterbank
De Cessna 172 beschikt over vier zitplaatsen. Naast de piloot is er dus plaats voor drie anderen, waarvan er eentje voorin zit en de twee anderen op de achterbank.
Leeftijd leerling: vanaf 10 jaar
Leeftijd meevliegers: vanaf 6 jaar
Gewicht: 230kg te verdelen over de leerling en de twee meevliegers
Lengte: 100cm tot 195cm

Beschikbaarheid

De cadeaubon is één jaar geldig en je kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen.

Op aanvraag: bel of WhatsApp ons.
Beschikbaar in ochtend en middag.

Beoordelingen


5 Onwijs mooie vlucht. Een echte aanrader voor diegene die eens wat anders wilt. Ook een leuk cadeau om te geven.

4 lekker weer gehad dus goed zicht. ben met 2 vrienden geweest en leuk om teuge te zien. 25 minuten was leuk maar volgende keer doen we wel iets langer.

5 Gedetailleerde uitleg bij vertrek. Ik lang zelf mogen vliegen, waarvoor dank. 25 minuten is nog steeds een redelijk prima tijd. Leuk ook dat certificaat na afloop!

4 Een gave vliegles gedaan met mijn twee zoons. Gezellige piloot, niet het nieuwste vliegtuig meer maar wel comfortabel en een veilig gevoel!

5 mijn vader (79) z’n grootste wens was nog om te vliegen, iets waarvan hij afgelopen weekend zeer van heeft genoten (en wij met hem). Bedankt !

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen en reserveren? 1. Vliegles samenstellen: Je kunt de vliegles uitbreiden met een aantal opties, zoals een langere vluchtduur.
2. Gegevens & betaling: Na de betaling ontvang je direct een e-mail met daarin de cadeaubon toegevoegd als bijlage.
3. Gemakkelijk online reserveren: Via de website kan je gemakkelijk online een afspraak inplannen.
Hoelang is de cadeaubon geldig? De cadeaubon is één jaar geldig.
Kan je tijdens de vlucht van plek wisselen? Dit is i.v.m. veiligheidsoverwegingen helaas niet mogelijk.
Mag iedereen meedoen aan de vliegles? We raden het vliegen af voor mensen bij wie de conditie vliegen in een lijntoestel of bijvoorbeeld autorijden niet toelaat. Ook voor hoogzwangere vrouwen is deelname af te raden. Heb je last van wagenziekte of een zwakke maag, geef dit dan vooraf even aan bij de instructeur/piloot zodat er rekening mee kan worden gehouden.
Op welke dagen wordt er gevlogen en vanaf/tot hoe laat? Er wordt op alle dagen gevlogen, dus ook in het weekend! De eerste vluchten beginnen om 10:00 en er wordt gevlogen tot ca. 18:00.
Wat gebeurt er bij slecht weer? Doorgaans kan er niet gevlogen worden wanneer het zicht minder dan 8 kilometer is, het harder waait dan windkracht 4 à 5 en of wanneer het regenachtig is. Je wordt z.s.m. gebeld indien de vliegles niet door kan gaan, je kan dan gelijk een nieuwe afspraak maken.
Mijn vraag staat hier niet tussen… Je kunt ons gerust bellen op 035-6313081 of mailen naar info@vlieglesdeal.nl.

Omgeving en vliegbereik

Het vliegbereik is ter indicatie.