• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Proefles vliegen, iets voor jou?

Waarom zou je een proefles vliegen volgen? Je kunt het beschouwen als een kennismaking met vliegen.

We hebben allemaal wel eens dat gevoel. We willen iets zo graag, maar tegelijk twijfelen we of onze mooiste wensdromen wel haalbaar zijn. Dit gegeven geldt voor heel veel dingen, maar zeker ook voor vlieglessen. Tegenwoordig is het even normaal het vliegtuig te nemen als de trein of een andere vorm van openbaar vervoer. Toch behoort vliegen tot een aparte categorie. Het blijft tot de verbeelding spreken al was het maar omdat bij het vliegen bijna elke wet op de zwaartekracht getart wordt. In dit gegeven vinden we ook meteen de oorsprong van de twijfel terug die rijst bij mensen die eraan denken vliegles te nemen. Een vraag die hier vaak bij terugkomt is: ‘Wat als?’ Hoezeer vliegen dan ook tot de verbeelding mag spreken en hoe gewoon het ook geworden is om het vliegtuig te nemen, het blijft voor veel mensen een bange gedachte wanneer ze eraan denken dat ze ooit zelf een vliegtuig zouden kunnen besturen.

Kom te weten of een vliegtuig besturen iets voor jou is, volg een proefles vliegen!

Bij VlieglesDeal hebben wij er alle begrip voor dat je enerzijds wel wil leren vliegen, maar anderzijds er tegelijk een beetje tegen op ziet. Wanneer jij je herkent in de bovenstaande beschrijving, dan nodigen we je graag uit voor een verkennend gesprek. Op deze manier leren we jou wat beter kennen, en kunnen we de voordelen van een proefles vliegen van naderbij toelichten. Vooraleer je een afspraak maakt met een van onze instructeurs, is het misschien geen slecht idee om even te brainstormen en al je vragen op een lijstje te zetten. Op deze manier ben je beter voorbereid en ben je er echt helemaal zeker van dat je niets vergeten bent.

Proefles vliegen

Overtuig jezelf met een proefles vliegen.

Het is alleen maar normaal dat je met een aantal vragen zit wanneer je met het idee speelt om vliegles te nemen. Wanneer je je lijstje met vragen aan onze instructeurs voorlegt, krijgen zij meteen een goed beeld van zowel je motivatie als je eventuele angsten. Met duidelijke antwoorden hopen wij je van je twijfels af te helpen. Hoe er wel rekening mee dat wij geen therapeuten zijn en wij niet gecertificeerd zijn om je van een fobie af te helpen. In het voorkomend geval zullen wij je moeten doorverwijzen naar een bevoegde instantie. Wie na een verkennend gesprek overtuigd is van de mogelijkheden van vliegen, bieden wij graag een proefles vliegen aan.