• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Rondvlucht Rotterdam: van bovenuit bekeken!

VlieglesDeal biedt GEEN rondvluchten aan, enkel vlieglessen.

Rondvlucht Rotterdam, deze kreet spreekt wellicht ook tot uw verbeelding. Rotterdam heeft als grote Europese havenstad veel te bieden, en dit wilt u waarschijnlijk ook wel eens vanuit de lucht bekijken. VlieglesDeal biedt momenteel jammer genoeg geen rondvlucht Rotterdam aan maar kan er wel voor zorgen dat u onder de beste omstandigheden vanuit de lucht kunt kennismaken met deze wereldvermaarde havenstad.

Vliegles is geen rondvlucht Rotterdam

Wij kunnen ons levendig voorstellen dat u tijdens een rondvlucht Rotterdam zin krijgt om zelf te kunnen vliegen. Tegenwoordig hoef je al lang geen beroepspiloot meer te zijn om op regelmatige basis met een vliegtuig te kunnen vliegen. Er bestaan steeds meer vliegvelden die bestemd zijn voor priv├ęgebruik en pleziervluchten. Dat vindt u wellicht leuk om te horen. We horen u zich al afvragen waar al die pleziervliegers dan hebben leren vliegen. Ook op deze vraag geven wij u graag antwoord. Dankzij onze nieuwste formule is het immers niet langer moeilijk om tijdens een aan uw noden aangepaste opleiding te leren vliegen. Zo kunt u immers op termijn op eigen vleugels vliegen.

Rondvlucht Rotterdam

Verzorg uw eigen rondvlucht Rotterdam

Een manier om te kunnen genieten van Rotterdam vanuit de lucht, is zelf leren vliegen. Misschien wordt u in eerste instantie een beetje afgeschrikt door de gedachte zelf een vliegtuig te besturen. Daarvoor heeft VlieglesDeal een prima oplossing gevonden. Het bedrijf biedt vlieglessen aan die geschikt zijn voor ieders beurs. Zo hoeft niemand het plezier van zelf te kunnen vliegen te missen. Bij VlieglesDeal beschikken wij over ervaren instructeurs en krijgt op voorhand een idee van de belangrijkheid van de technologie waarmee u gaat vliegen. Het prettige aan onze cursussen is dat ze laagdrempelig zijn en dat u niet bepaald een wiskundeknobbel moet hebben (of een tien voor techniek) vooraleer u aan boord van een klein vliegtuig mag plaats nemen.

Neem zelf vliegles in plaats van een rondvlucht Rotterdam

Het voordeel van vliegles nemen is dat nu na het behalen van uw brevet of certificaat niet langer gebonden bent aan bedrijven of organisaties die een rondvlucht Rotterdam aanbieden. Sterker nog, u bent zelfs niet langer gebonden aan de stad Rotterdam, want u hebt als houder van een vliegbrevet het recht om vanop iedere Nederlandse luchthaven waar dit toegestaan is, op te stijgen en van het uitzicht te genieten. Wij raden u dus aan om resoluut te kiezen voor vlieglessen in plaats van rondgevlogen te worden.