• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vliegles, nu voor iedereen beschikbaar.

Wil jij eens iets speciaals beleven? In dat geval kunnen we je zeker vliegles aanraden. Dat is iets wat je toch eens een keer moet beleefd hebben. Vliegveld Hilversum wordt vaak gebruikt als locastie voor vliegles, en de voorwaarden zijn hier vaak gunstig. Dit geld ook voor de prijs die bewust laag gehouden wordt. Wij kunnen je dan ook garanderen dat je nergens een lagere prijs zult vinden. Een eerste voorwaarde voor een geslaagde les is de professionele begeleiding opmaat die je aangeboden wordt door een ervaren leraar. Zowel gedurende de les als vooraf krijg je een stuk theorie mee, zodat je op technisch vlak voldoende weet hoe een vliegtuig in elkaar zit, en hoe je het sturen tijdens het vliegen aanpakt. Daarnaast is het gewoon erg plezierig om te vliegen, en kun je dit zeker beschouwen als een geschenk aan jezelf. Je kunt ook een vliegles schenken aan een familielid, vriend of kennis. Zij zullen er letterlijk door in de wolken zijn!

Zelf achter de stuurknuppel dankzij een vliegles.

Het lijkt misschien allemaal vanzelf te gaan wanneer je de lesgever ziet vliegen gedurende de vliegles. Laat je echter niet verrassen! Als je laat weten dat je het zelf wilt proberen, dan mag je tijdens de lucht ook zelf achter de stuurknuppel plaatsnemen. Dat is pas echt cool, maar niet voor iedereen weggelegd. Vliegveld Hilversum zorgt er voor dat je de gelegenheid krijgt, maar bewaakt verder ook dat je alles zelf beslist en dat je je op geen enkel moment verplicht moet voelen! Hier staat de ervaring voorop, en kun je zelf aanvoelen hoe het is om vanuit de lucht Nederland te bewonderen. Doordat je zelf het roer in handen kunt nemen, wordt de ervaring van de vliegles nog persoonlijker, en zijn wij er zeker van dat jij dit fantastisch gaat vinden!

Vliegles

Leer Nederland van bovenuit kennen!

Het vliegveld van Hilversum  bevindt zich pal in het midden van Nederland, en biedt zo een uitzonderlijk panorama over het land. In tegenstelling tot andere steden zoals het Brabantse Eindhoven, kun je hier ons land helemaal bekijken, en elders zal dit eerder bepaald worden door de ligging in de buurt van onze buurlanden. Hilversum biedt dus het beste van Nederland vanuit de lucht bekeken. Een vliegtuig brengt je naar alle richtingen, en zo kan je ook de Noordzeekust al vliegend verkennen. Maar Nederland heeft nog veel meer te bieden. Het IJsselmeer, de Veluwe en het zuiden van Nederland mogen zeker niet ontbreken bij een sightseeing vanuit de lucht. Door te vliegen vanaf Hilversum krijg je echt de mogelijkheid om Nederland volledig anders te leren kennen dan je voordien gewend was. En echt heel ons land komt aan bod! Wie ons niet gelooft, moet het echt eens zelf meemaken. Een vliegles biedt je een heel ander perspectief dan je gewoon bent van beneden uit. Dit is echt uniek en onverwacht!