• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Verras je vrienden, doe nu een vliegles cadeau!

VlieglesDeal biedt nu ook de mogelijkheid om vlieglessen cadeau te doen. Hier kun je meer informatie krijgen over hoe dit in zijn werk gaat.

Ze bestaan, de mensen die geboeid zijn door de luchtvaart, soms zelfs gaan vliegtuig spotten en maar niet genoeg kunnen krijgen van alles dat met vliegen en vliegtuigen te maken heeft. We kunnen het ons niet zo best voorstellen, maar ze bestaan: mensen die gek zijn op alles wat met luchtvaart te maken heeft, maar zelf nog nooit gevlogen hebben.  Dit is net de reden waarom VlieglesDeal gestart is met een nieuw aanbod.

Vliegles: een origineel geschenk

Ben jij op zoek naar een origineel geschenk voor een vriend, vriendin of familielid? Ken je iemand uit je omgeving die van vliegen houdt, nog nooit eerder gevlogen heeft, of graag vliegles zou willen volgen? Ken je iemand in je vriendenkring die zich zo vrij voelt als een vogel, maar zelf niet kan vliegen of niet in de mogelijkheid is om te leren vliegen in een vliegschool of een pilotenopleiding? Zou je graag iemands droom in vervulling willen laten gaan? Dan is het wellicht een goed idee om iemand een vliegles cadeau te doen via VlieglesDeal.nl

Is dat wel verantwoord, een vliegles cadeau?

Wanneer iemand die verklaart wel van vliegen te houden nog nooit gevlogen heeft, dan is daar meestal wel een grondige reden voor. Probeer vooraleer je beslist om een dergelijk geschenk aan iemand aan te bieden eerst wat meer te weten te komen. Misschien is er wel een tegenindicatie die verklaart waarom iemand nog nooit gevlogen heeft of zelf nooit op het idee gekomen is om vliegles te nemen. Soms lijdt iemand aan een medische aandoening die hem of haar ervan weerhoudt om het vliegtuig te nemen of om zelf te leren vliegen. Vooraleer je Vlieglesdeal contacteert om de lessen te bestellen, willen wij je aanraden om na te gaan of de persoon die je een vliegles cadeau wil geven medisch geschikt is om te vliegen. Zo voorkom je dat je geschenk een onaangename verrassing wordt.

Vliegles cadeau

Met een vliegles cadeau maak je iemand gelukkig.

Eens aan alle randvoorwaarden voldaan is, zijn wij ervan overtuigd dat je met vlieglessen vele mensen erg gelukkig zou kunnen maken. Wie wil er nu niet zo vrij als een vogel door de lucht vliegen? Dit spreekt zeker tot iemands verbeelding! Wanneer je weet dat je iemand echt gelukkig zou kunnen maken met een vliegles cadeau, dan hoef je toch niet langer te twijfelen! Dit is het perfecte geschenk!