• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Doe eens een vliegles kado!

Je kent de reclame wel van het energiedrankje dat je “vleugels” geeft. De waarheid is helaas een stuk minder indrukwekkend, of je moet zoveel gas ontwikkelen door de koolzuur bubbels dat je door windjes en boertjes vanzelf omhoog stijgt… Met een vliegtuig krijg je pas écht vleugels! Je kent het gevoel al van een vakantiereis. Tijdens het opstijgen voel je de rubberen wielen vaart maken op het asfalt, dan gaat die trilling weg en je voelt jezelf opstijgen. Een machtig gevoel, en dat gevoel wordt nog vele malen versterkt als je zelf achter de knoppen zit! Vliegles is een kado voor je beste vriend of gewoon voor jezelf!

Vliegen alleen voor VIP

Beroemde acteurs worden niet alleen beroemd om hun mooie koppie, ze moeten ook doorzettingsvermogen hebben en bereid zijn lange uren te werken. Het is ook niet verwonderlijk dat ze in hun vrije tijd naar een uitlaatklep zoeken, zoals vliegen. Doe daarom dus een vliegles kado!

Stoere mannen als John Travolta en Clint Eastwood staan bekend als enthousiaste piloten. Maar het is niet alleen testosteron in de wolken, ook Angelina Jolie en Hilary Swank gaan graag even de lucht in om tot rust te komen. Jolie stapt letterlijk op hoge hakken in het vliegtuig, schopt ze uit en vliegt met blote voeten.

Door een vliegles kado te geven aan een goede vriend of vriendin kun jij ze ook een keer dat VIP gevoel geven!

vliegles kado

Vrijheid, even weg van alles

Het is die kick van een groot gevaarte besturen, jij zit aan de knoppen en hendels en dat enorme vliegtuig reageert nauwkeurig op elke beweging die jij maakt. Dat gevoel van controle, je kan de hele wereld aan. Je staat niet in de file met een toeterende idioot achter je, je voelt je al een vogel zo vrij als je onder, boven en door de wolken vliegt. Die aparte combinatie van adrenaline en spanning, samen met een intens gevoel van rust is uniek en verslavend. Als je weer met beide voeten op de grond staat kun jij de hele wereld aan, je voelt je compleet opgeladen. Ken jij iemand die wel eens een opkikker kan gebruiken? Geef ze dan een vliegles kado!

Een vliegles kado doen is zo duur nog niet!

Waarschijnlijk past een Diamond of een Cessna niet bij jou in de garage, en de bank zal je heel raar aankijken als je een lening vraagt voor een vliegtuig. Gelukkig kun je tegenwoordig tegen enorm scherpe tarieven kennismaken met vliegen en het open luchtruim op een veilig wijze gaan verkennen. Voor minder dan 100 euro kun je al een vliegles boeken voor jezelf, of verras iemand anders door een echte vliegles kado aan te bieden. één les geeft je al een ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven. En het geeft je fantastische verhalen waarmee je bij de komende feestjes altijd een fascinerend gespreksonderwerp zult hebben!