• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vliegles Rotterdam, voor iedereen die van vliegen houdt

Zelf boven de Erasmusbrug in Rotterdam vliegen? Supergaaf! Een onvergetelijk dagje uit – perfect als cadeau te geven. Geen toeslagen bij VlieglesDeal.

Of het nu in Rotterdam is, of in een andere stad, maakt niet veel uit. Wie vliegles wil nemen, doet er goed aan om eerst wat meer uitleg te krijgen over het vliegen. Zo weet je waaraan je begint, en begrijp je vooraleer je de lucht ingaat wat er tijdens de vlucht gebeurt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, en kun je ook gebruik maken van de tips die je vooraf gekregen hebt. Goede raad is altijd nuttig voor je ergens aan begint. Zeker voor je gaat vliegen is het belangrijk dat je weet waaraan je begint.

Vliegles boven Rotterdam

Voor wie wilt vliegen is het belangrijk om te begrijpen waar je mee bezig bent tijdens de vlucht. Daarom verzorgen wij bij de vliegles in Rotterdam ook een stuk broodnodige theorie, waardoor je het principe van de vlucht een stuk beter begrijpt, en je ook gelijk enkele tips kunt toepassen terwijl je vliegt.

Hierna is het tijd om te gaan vliegen! Uiteraard is het de bedoeling dat je zelf zo veel mogelijk vliegervaring krijgt, maar uiteraard kunnen we ook begrijpen dat je tussendoor van het uitzicht wilt genieten. Dat moet kunnen! Daarom is het meebrengen van je fototoestel zeker toegelaten. Zo kan je nadien nagenieten van je foto’s en filmpjes. Na de landing, nemen wij de vlucht graag met je door, en wordt je vervolgens de eigenaar van een doopvluchtcertificaat.

Vliegles Rotterdam dat doe je op The Hague Airport

VlieglesDeal werkt momenteel vanuit vier locaties. Daarvan is Rotterdam zeker de grootste aanrader. Dit zeggen we niet alleen omdat dit vliegveld ook uitgerust is voor grotere toestellen zoals Boeings, maar ook omdat de omgeving hier opvalt door haar veelzijdigheid. We geven je graag een idee van waar we over komen met het vliegtuig: de Rotterdamse haven, en voor de strandliefhebbers kunnen we de Nederlandse kust en Den Haag aanraden. Rotterdam is als luchthaven niet de goedkoopste. Wat je hier meer betaalt, kan in vergelijking tot andere luchthavens oplopen tot een doorsnee van €20,-. Het verschil zit vaak in het landen, waarvoor hier een grotere vergoeding gevraagd wordt.

Het vliegtuig

Vliegles nemen doe je in een klein vliegtuigje. Tijdens de vliegles Rotterdam gebeurt dat in een Cessna. Dit is een bekend klein model vliegtuig dat vier personen kan vervoeren. Als leerling word je een plaats naast de piloot aangeboden. Achterin kun je nog twee vrienden als passagier meenemen. Voor deze extra personen hoef je geen meerprijs te betalen.

De Cessna is een veel voorkomend toestel waarvan er 50.000 op de markt gebracht werden. Dit verhoogde uiteraard de naamsbekendheid van het merk, en ook nu nog is een groot succes. Zeker bij vliegles Rotterdam kun je genieten van de technische mogelijkheden van dit toestel. Zowel veiligheid en gebruiksvriendelijkheid scoren hoog. Daarom is het het sportvliegtuig bij uitstek.

NB: op Rotterdam Airport gebruiken we alleen de Cessna, en dus geen tweepersoonsvliegtuig.