• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vlieglessen voor iedereen, een droom?

Nu kunt u het waarmaken!

Vlieglessen zijn voor vele mensen een kinderdroom die soms maar moeilijk te realiseren valt. Zowel jongens als meisje willen als kind later piloot worden. Die droom is echter maar voor weinigen weggelegd. Wie piloot wil worden, komt er vaak tijdens zijn of haar schooltijd achter dat het volgen van wetenschappelijke studies vaak een voorwaarde is om later dit prachtige beroep te kunnen uitoefenen. Los daarvan hangt er een stevig prijskaartje aan professionele vlieglessen dat ervoor zorgt dat de droom van velen onherroepelijk in het water valt.

Betaalbare vlieglessen, nu ook een haalbare kaart!

Voor al wie vroeger piloot wou worden, maar het diploma nooit kon behalen; of voor wie gewoon erg veel van vliegen houdt, hebben we nu prima nieuws. Vliegles zorgt ervoor dat wie van vliegen houdt, maar nooit zijn of haar droom heeft kunnen waarmaken, hier nu de kans toe krijgt. Wij bieden u al vlieglessen aan vanaf de prijs van €99. Aan deze prijs mag u ons basispakket verwachten.

Vliegen voor uw plezier

Dankzij de vlieglessen die deel uitmaken van ons basispakket kunt u nu uw kinderdroom waarmaken. Een pilotendiploma kunnen we u niet aanbieden, maar wel de ongelooflijke ervaring die u zult beleven tijdens de vlucht die u nu zelf onder begeleiding kunt maken aan boord van een klein vliegtuigje. Hierdoor blijft vliegen niet langer een droom, maar kunt u nu ook in de lucht van een onmetelijke vrijheid genieten. U leert op deze bijzondere manier Nederland kennen zoals nooit tevoren.

Vlieglessen in theorie

Voor u van ons de lucht in mag, krijgt u vooraf de nodige informatie en begeleiding die nodig is om onder het wakend oog van een beroepspiloot een vliegtuig te besturen. Wie hier door afgeschrikt wordt omdat hij of zij vroeger een broertje dood had aan wiskunde en andere wetenschappelijke vakken, kunnen we alvast geruststellen. Onze inleidingen werden opgesteld op maat van de pleziervlieger. Voorkennis is geen vereiste. Wij willen er enkel op een professionele manier voor zorgen dat u over voldoende technische bagage beschikt voor u zelf een vliegtuig gaat besturen. Dankzij ons gedegen opgeleid personeel kunt u genieten van uw vliegles.

Vlieglessen vanaf Teuge

VlieglesDeal is momenteel actief op verschillende locaties zoals Hilversum en Rotterdam. Teuge is onze nieuwste locatie. Vanaf daar kunt u niet alleen genieten van het vliegen maar ook van een zeer afwisselend landschap. Dit levert niet alleen mooie natuurplaatjes op, maar ook een unieke kijk op Apeldoorn, Twello en Voorst.