• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Zelf vliegen, al vanaf €100,-. Adembenemend!

Zelf vliegen zal u altijd bijblijven!

Zelf vliegen kan nu met de volgende toestellen: Cessna 172 of de mooie Diamond Katana? VlieglesDeal zorgt ervoor dat u blijvend van uw vlucht kunt genieten!
Zelf vliegen is nu mogelijk vanaf verschillende locaties. U hebt de keuze tussen Teuge, Rotterdam en Hilversum. Kijkt u uit naar het moment dat u zelf de stuurknuppel in de hand kunt nemen om deze mooie steden en het omringende landschap te ontdekken terwijl u er zelf overvliegt? Neem dan eens een kijkje hier bovenaan de pagina en kom te weten hoe u zelf kunt vliegen!
Zelf vliegen is ook een uitgelezen geschenk! Kent u iemand die ervan droomt om zelf met een vliegtuig de lucht in te gaan? Dan kunt u nu voor een prima verrassing zorgen? Met een muisklik op de knoppen hier bovenaan, kunt u uw vriend of vriendin een onvergetelijk cadeau bezorgen!
VlieglesDeal zorgt voor de beste opleiding. Professionaliteit en ervaring staan hier voorop. Voor u zelf gaat vliegen onder begeleiding moet u over de nodige theoretische bagage beschikken. Tijdens de opleiding wordt alles op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Wilt u anderen van uw vlucht laten meegenieten? Dat kan. Voor de democratische prijs van €25 wordt uw vlucht op film vastgelegd!

Zelf vliegen