• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vliegles Hilversum: karakteristiek en centraal

Hebt u altijd al eens willen vliegen? U bent ongetwijfeld niet de enige: bij talloze mensen staat het besturen van een vliegtuig hoog op de bucketlist! Bij VlieglesDeal bieden we u de kans om die langgekoesterde droom waar te maken. Op onze website kunt u eenvoudig en goedkoop een vliegles boeken, bijvoorbeeld vanaf vliegveld Hilversum. U leert dan hoe de cockpit van een vliegtuig in elkaar zit en hoe u het gevaarte bestuurd – en natuurlijk gaat u daarna met één van onze instructeurs de lucht in om te ervaren hoe heerlijk het is om zelfs de controle te hebben over het vliegtuig.

Waarom vliegen vanaf Vliegveld Hilversum?

Wij geven onder andere vliegles op het vliegveld van Hilversum, één van de populairste luchthavens onder sportvliegers. De sfeer is er gezellig en warm, en dankzij de mooie grasbanen heeft het complex een prettige groene uitstraling die uniek is voor een luchthaven. Voor de vlieglessen is het ook handig dat Hilversum bijzonder centraal ligt; als u een stad van boven wilt zien, vliegen we eenvoudig naar bijvoorbeeld Utrecht, en als u liever naar de natuur kijkt, is daar ook alle gelegenheid voor. Voeg daarbij nog de ruime voorzieningen op het vliegveld – zoals restaurants en gratis parkeerruimte – en u begrijpt waarom Hilversum zo’n ideale locatie is.

Wat zijn de opties?

Voor uw vliegles in Hilversum kunt u kiezen uit verschillende vliegtuigen. Zo is er bijvoorbeeld de Diamond, een rustig model dat ideaal is voor allereerste lessen. Een echte klassieker is de Cessna: in dit ruime voertuig kun je ook nog eens twee vrienden meenemen op je vliegles. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Een cadeau op grote hoogte!

Een vliegles Hilversum is natuurlijk een geweldige ervaring – dankzij het prachtige uitzicht en de kick die je van het besturen krijgt, zul je het dagje uit waarschijnlijk niet snel vergeten. En het mooie is: die ervaring kunt u ook aan anderen cadeau doen! VlieglesDeal geeft u automatisch de cadeaubon per e-mail, waarmee u iemand anders een vliegles vanaf Vliegveld Hilversum kunt geven. Origineel, indrukwekkend en bij VlieglesDeal ook nog eens heel voordelig. Bezoek onze website voor meer informatie!