• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Vliegles van én boven Rotterdam

De Rotterdamse havenstad wordt gerekend tot één van de mooiste steden in Nederland. Rotterdam is wereldberoemd vanwege de Erasmusbrug en Euromast en maar ook de spiksplinternieuwe Markthal en het gemoderniseerde Centraal Station. Het zijn bezienswaardigheden die de stad tot een absolute trekpleister maken voor binnen- en buitenlandse toeristen Heb je Rotterdam weleens vanuit de lucht gezien VlieglesDeal biedt die mogelijkheid dankzij een vliegles van en boven Rotterdam Een unieke ervaring die je altijd zal bijblijven.

Waarom vliegen vanaf Rotterdam?

Rotterdam is een aantrekkelijke stad voor vliegles. De omgeving van de stad is namelijk divers en er zijn verschillende locaties waar je overheen kunt vliegen. Zo heb je de kans om de Rotterdamse haven met eigen ogen te zien, uiteraard vanuit de lucht. De kust van Rotterdam of het indrukwekkende Den Haag zijn eveneens attracties die je vanuit het vliegtuig kunt zien liggen. Wist je trouwens dat Rotterdam ook de thuishaven is voor veel grote Boeings?
Tijdens een vliegles Rotterdam krijg je eerst les van een ervaren instructeur voordat je het vliegtuig instapt. Dat is wel zo handig als je straks in het vliegtuig boven Rotterdam en omgeving vliegt. Tips van de instructeur zijn dan zeer welkom! De piloot geeft je ruimte om tijdens de vlucht zoveel mogelijk zelf te vliegen en de stuurknuppel in handen te nemen. Je vliegt in de Cessna, één van de succesvolste vliegtuigen die ooit is gebouwd. Dit vliegtuig is geschikt voor 4 personen. Jij neemt plaats naast de piloot en op de achterbank is plaats voor nog 2 passagiers. Je kunt dus je vrienden meenemen tijdens deze spectaculaire ervaring!

Boek eens een vliegles vanaf Rotterdam Airport

Ben je net zo enthousiast als ons? Meld je dan voor vliegles van en boven Rotterdam. Je hebt de keuze uit een vliegles van 30, 45 of 60 minuten. De prijs voor deze vlucht is all in. De vrienden die met je meegaan zijn dus bij de prijs inbegrepen. Vergeet je camera niet mee te nemen voor het schieten van mooie foto’s vanuit de lucht. Na afloop ontvang je van ons een doopvluchtcertificaat die je altijd zal herinneren aan deze vliegles van en boven Rotterdam!