• Geen weekendtoeslag
  • Ervaren instructeurs
  • 7 dagen per week vliegen
  • Leuk als cadeau

Een vliegles is een gaaf én origineel cadeau!

Een vliegles is waarschijnlijk niet een uitje of cadeau waar u het eerste aan zou denken. Toch is het het waard om te overwegen, want er zijn genoeg redenen om het wel te doen. Die redenen staan hier voor u op een rijtje:

Vliegles op bucketlist

Op een bucketlist staan vaak dingen als de wereld rondreizen en wilde dieren spotten, maar ook zelf vliegen! In het vliegtuig zitten is op zich niet zo’n spannende ervaring, maar als u zelf in de cockpit zit, heeft u de controle over het vliegtuigje in plaats van dat u alleen uit het raam kunt kijken, en dat is natuurlijk veel bijzonderder. Het is een indrukwekkende ervaring om zelf te sturen, al krijgt u daarbij natuurlijk hulp. U zal uw vliegles niet snel vergeten en het is een echte try-before-you-die, dus het voelt vast goed om het af te kunnen strepen.

Het uitzicht

Als u zelf in de cockpit zit, ziet u veel meer dan wanneer u enkel uit een klein raampje kunt kijken. U zult het landschap om u heen zien alsof u in Madurodam bent, maar dan echt: de afmetingen van akkers, auto’s op de weg die net van speelgoed lijken en de gebouwen en huizen die op de grond zo groot lijken, maar dat vanuit de lucht niet zijn. U zult de bewoonde wereld vanuit een ander perspectief zien dan u gewend bent, en dit zal een grote indruk op u maken.

Echt zelf vliegen

De cockpit van een vliegtuig ziet er voor buitenstaanders ingewikkeld uit, maar als u zelf vliegt, zult u leren welke knop waar voor is en wordt het minder complex. Zelf vliegen is leuk omdat u het gevaarte (het vliegtuigje) stuurt en deels bepaalt welke kant het op gaat. U zult inzichten krijgen over het vliegtuigje waarin u vliegt, en dat is leerzaam en interessant als u zelf vaak in het vliegtuig zit.

Een dagje uit

Een eerste vliegles is niet hetzelfde als naar de dierentuin of een stad gaan; het is een bijzonder dagje uit, en iets heel nieuws als u nog nooit zelf gevlogen hebt. Daarom is het ook geen standaard cadeau, het is een ervaring die de jarige niet snel meer zal vergeten en een geschenk voor als u eens iets anders wilt geven.
Genoeg redenen voor u en heeft u zin gekregen om een vliegles te nemen of er een te geven? Via VlieglesDeal kunt u een vliegles boeken, zodat u zelf kunt meemaken wat een vliegles zo gaaf maakt.